830 visninger

For at få adgang til Webdyr, skal du igennem følgende trin:

Trin 1 - Oprettelse af bruger
Trin 2 - Validering af bruger

Bemærk: For at kunne benytte Webdyr skal du have en aktiv/åben kvæg-, fåre- eller gedebesætning.

Trin 1 - Oprettelse af bruger

For at kunne benytte Webdyr og WebdyrPlus samt andre programmer fra SEGES Software, skal du først være oprettet som bruger.

Klik her for at oprette dig. Efter oprettelsen vil du modtage en e-mail med dine brugeroplysninger.

Hvis du findes som bruger, men har glemt dit kodeord, kan du bestille et nyt via dette link

Trin 2 - Validering af bruger

Når du har fundet dine brugeroplysninger - eller har oprettet en ny bruger, skal du verificere dine oplysninger - se hvordan i denne vejledning (scroll ned til Trin 2).

Webdyr Plus

Du kan bestille Webdyr Plus via dette link

Sidst redigeret for 3 måneder siden