1205 visninger

BETALINGSLØSNING BANKER OK

I denne oversigt har du mulighed for at se, hvilke banker, der har foretaget betaling via betalingsløsningen i DLBR summax (”Individuel”) og hvilke banker, der har oprettet DLBR-kontokikaftaler til Autobogfør til (”DLBR”).

I forhold til opsætning i netbanken skal du være opmærksom på, at følgende ting er sat korrekt op.

·        Kontoudtog (Camt53) skal udlæses dagligt

·        Detaljeniveau kontoudtog

·        Pre-godkendte betalinger (Sikre at betalingerne kommer ind i netbanken som godkendte betalinger)

·        Forsikring erhvervsnetbank (Tjek at din forsikring dækker indbrud i din netbank)

Det er forskelligt fra bank til bank, hvor mange af de ovennævnte ting, du skal tilrette. Vi opfordrer derfor til, at du tager en snak med din bankrådgiver om det ved tilmelding, så du er sikker på, at det bliver sat korrekt op fra starten.

Se vedhæftede for oversigten over bankerne.

Har du information, som kan bidrage til denne liste, hører vi meget gerne om det på o90support@seges.dk

Vedhæftning Summax Vejledning - Betalingsløsning liste over banker - OK.pdf
Sidst ændret 09-10-2018