13724 visninger

INSTALLATIONSFILER VEDRØRENDE Ø90

I forbindelse med installation og evt. i forbindelse med opdatering er det nyttigt at have adgang til en række installationsfiler med relation til teknikken omkring Ø90. Vi har en såkaldt smartclient til Ø90 Online-brugere, som hjælper med at komme igennem processen omkring at skabe en sikker VPN-forbindelse. Derudover er der i forbindelse med problemer i opdateringsprocessen mulighed for at installere Ø90-klienten helt forfra.

Ø90 Online

Dette er selve DLBR Ø90 Online programmet. Du kan bruge linket til at opdatere Ø90 Online, hvis den automatiske opdatering ikke virker.

Ø90 Center

Dette er DLBR Ø90 programmet til brug hos DLBR Rådgivningsvirksomhederne.

Cisco any connect VPN

Cisco VPN gør det muligt at få forbindelse til de centrale Ø90 servere via en sikker forbindelse. Brug Internet Explorer Browseren til at installerer Cisco VPN. Se installationsvejledning som er omtalt nederst på siden.

Installation smartklient

Klik på linket for at installere Ø90 startprogrammet ved opstart af Ø90 Online:

www2.o90online.dk/o90launcher/setup.exe

Linket bruges ved førstegangsinstallation eller hvis startikonet på skrivebordet er slettet.

HP Exstream

HP Exstream behøver normalt ikke at blive installeret herfra, da Ø90 Online automatisk starter installationen. HP Exstream bruges til at redigere udskrifter i Ø90.

HP Exstream reg

Registreringsfil til HP Exstream.

Er der ikke behov for at redigere udskrifter i Ø90, kan HP Exstream fravælges ved at installere HP Exstream reg.

Du kan få mere detaljeret installationsvejledning ved at klikke på dette link:
Installationsvejledning til Ø90 Online, Cisco VPN klient

Pc’er, der har problemer med at installere eller forbinde med Cisco Anyconnect (typisk ældre pc’er med Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 – 32 bit udgave), kan ofte løse problemet ved at installere en ældre udgave af Cisco VPN.

Et opstartsprogram til Ø90, der anvender Cisco VPN klient i stedet for Cisco Anyconnect, kan installeres fra dette link: http://www1.o90online.dk/o90launcher/setup.exe.

Ø90 Online

Dette er selve DLBR Ø90 Online programmet. Du kan bruge linket til at opdatere Ø90 Online, hvis den automatiske opdatering ikke virker.

Ø90 Center

Dette er DLBR Ø90 programmet til brug hos DLBR Rådgivningsvirksomhederne.

Cisco any connect VPN

Cisco VPN gør det muligt at få forbindelse til de centrale Ø90 servere via en sikker forbindelse. Brug Internet Explorer Browseren til at installerer Cisco VPN. Se installationsvejledning som er omtalt nederst på siden.

Installation smartklient

Klik på linket for at installere Ø90 startprogrammet ved opstart af Ø90 Online:

www2.o90online.dk/o90launcher/setup.exe

Linket bruges ved førstegangsinstallation eller hvis startikonet på skrivebordet er slettet.

HP Exstream

HP Exstream behøver normalt ikke at blive installeret herfra, da Ø90 Online automatisk starter installationen. HP Exstream bruges til at redigere udskrifter i Ø90.

HP Exstream reg

Registreringsfil til HP Exstream.

Er der ikke behov for at redigere udskrifter i Ø90, kan HP Exstream fravælges ved at installere HP Exstream reg.

Sidst ændret 05-12-2018