389 visninger

Formålet er at lave enkle budgetoverslag eller analysere alternative tiltag – og sammenligne disse.
   I det hurtige budget budgetteres typisk uden brug af kontonumre.
   Det hurtige budget laver du på til 1 - 2 timer

Eksempler på budgetoverslag med fokus på resultat:

Bemærkningsafsnit: Ledelsespåtegning + Vurdering og analyse + Revisors erklæring om opstilling af budget
Årsbudget:              Resultat + inv.Finansiering + balance

Det samme budgetoverslag vises med to forskellige opstillinger:

1. Budgetoverslag - Intern opstilling (PDF)
  2. Budgetoverslag - Ekstern opstilling (PDF)

Materialer og vejledninger til Online-kunder

Ø90 Produktark:

Ø90 – Sådan:
DLBR-virksomhederne tilbydes her enkle vejledninger til Ø90 Online-kunder.

Sidst ændret 09-08-2019